Εμπειρογνώμων 215 550 1833

Προφίλ της Εμπειρογνώμων - Κ. Ματθαίου και Συνεργάτες

Ο ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΩΝ, δραστηριοποιείται εδώ και 40 χρόνια στο χώρο της εκπαιδεύσεως και της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών με αντικείμενο την κοστολόγηση σε όλες τις εκδοχές της. Δραστηριοποιείται με μεγάλη επιτυχία στην Ελληνική και στις αγορές της Κύπρου και της Βουλγαρίας.

Μέχρι σήμερα έχει οργανώσει περίπου 300 μεγάλες επιχειρήσεις με αντικείμενο την Φορολογική αποθήκη και κοστολόγηση και 100, με το Activity Based Costing. Η ειδίκευση και η εμπειρία στα δυο γνωστικά αντικείμενα είναι απόρροια εφαρμογών και εγκαταστάσεων σε πάρα πολύ μεγάλες επιχειρήσεις με πολυσχιδή παραγωγική διαδικασία. Σε ορισμένες από τις οποίες έχει αναπτυχθεί παράλληλο σύστημα Προϋπολογισμών και Ανάλυσης Ισολογισμών.

Οι αντίστοιχοι παραγωγικοί κλάδοι, ξεπερνούν τους 60, μερικοί από τους οποίους είναι, τα φάρμακα, τα ενδύματα, το αλουμίνιο, τα νοσοκομεία, τα πλαστικά, τα χρώματα, η αυτοκινητοβιομηχανία. Διαθέτει μια πάρα πολύ μεγάλη βάση δεδομένων που καθιστά την όλη διαδικασία λυσιτελή κάνοντας επιλεκτική  χρήση benchmarking.

Στα ίδια ως άνω αντικείμενα περιστρέφεται και η εκπαίδευση, η οποία πέραν των προαναφερθέντων, επικεντρώνεται σε στοχευμένα κλαδικά σεμινάρια κοστολογήσεως. Τα στελέχη που έχουν εκπαιδευτεί ξεπερνούν τις 30.000 από όλο το φάσμα των επιχειρήσεων. Έχει συνεργαστεί ως εισηγητής με το ΕΛΚΕΠΑ, την ΕΕΔΕ, την Grant Thornton, την Softone, την ΠΑΣΔΕ, την Data communication, το βιοτεχνικό επιμελητήριο Αθηνών και Πειραιώς.

Τέλος πέραν της συγγραφής πέντε βιβλίων κοστολογήσεως, υπήρξε σύμβουλος της computer logic για την εφαρμογή της Αναλυτικής Λογιστικής.

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για τη διάκριση των επισκεπτών. Για να αποδεχθείτε την τοποθέτηση cookies, επιλέξτε